Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Από την στιγμή που προβλήθηκε στους κινηματογράφους σε πολλές χώρες του κόσμου η σπουδαία ταινία: Man of God, της Yelena Popovic, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και συμπρωταγωνιστές τους Alexander Petrov και Mickey Rourke, επιθυμία όλων των μελών της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας ήταν να προβληθεί και στην Κορέα, για να γνωρίσουν περισσότεροι Κορεάτες τον Άγιο Νεκτάριο.

Η σχέση των Ορθοδόξων Κορεατών με τον Άγιο Νεκτάριο έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του ᾽90, όταν τεμάχιο του αγίου Λειψάνου Του έφθασε στην Κορέα και κατόπιν με την έκδοση βιβλίου με την ζωή του Αγίου Νεκταρίου από τον εκδοτικό οίκο της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας.

Μεγάλη συγκίνηση, μέχρι δακρύων, ένιωσαν όλοι όσοι είδαν την ταινία με κορεατικούς υπότιτλους την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, στο ιστορικό θέατρο Daehan Multiplex στη Σεούλ, κατά την διάρκεια του Catholic Film Festival (caff), μετά το πέρας της οποίας πολλοί ομολόγησαν ότι ωφελήθηκαν πολύ πνευματικά. Ο Μητροπολίτης Κορέας Αμβρόσιος ευχήθηκε, με τις πρεσβείες του Αγίου Νεκταρίου, να καλλιεργήσουμε τις τρεις μεγάλες αρετές του Αγίου, δηλαδή την υπομονή, την αγάπη και την συγχωρητικότητα, για να εισέλθουμε, όπως κι Εκείνος, στην Βασιλεία των Ουρανών.

Φωτογραφίες