Η Χειμερινή Κατασκήνωση της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας

Με τη βοήθεια του Θεού από την Παρασκευή 17/2 μέχρι την Κυριακή 19/2 πραγματοποιήθηκε η χειμερινή κατασκήνωση της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Βόριδος στο Chuncheon.

Συμμετείχαν συνολικά 30 πρόσωπα, μέλη των κατηχητικών συνάξεων και της ομάδας των νέων «Σύνδεσμος», από τις ενορίες της Σεούλ, του Ιντσόν, του Ούλσαν και του Τζοντζού. Το γενικό θέμα της κατασκήνωσης ήταν: «Η Προσευχή: Το οξυγόνο της ψυχής», το οποίο αναπτύχθηκε από τον Μητροπολίτη π. Αμβρόσιο και τον π. Ιωάννη Park. 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις πρωινές και βραδινές ιερές Ακολουθίες και στην κυριακάτικη θεία Λειτουργία, που είναι, ως γνωστόν, η κατεξοχήν προσευχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. 

Επίσης, το πρόγραμμα περιελάμβανε περίπατο των συμμετεχόντων στο δάσος, ομαδικά παιχνίδια, εκμάθηση ύμνων και τραγουδιών, αλλά και εθελοντική εργασία για το μαγείρευμα του καθημερινού φαγητού. 

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους όσοι οργάνωσαν το κατασκηνωτικό αυτό τριήμερο και εργάστηκαν με πολλή αγάπη και ζήλο για την υλοποίησή του.

Φωτογραφίες