Зимовий табір Православної Митрополії Кореї

За допомогою Божої 17 – 19 лютого (з п’ятниці по неділю) на території храму Св. Бориса у Чхунчхоні було організовано Зимовий табір Православної Митрополії Кореї.
У роботі табору взяли участь близько 30 людей із парафій Сеула, Інчхона, Ульсана та Чонджу, учні Недільної школи та члени молодіжного братства «Сіндесмос». Загальна тема молитовних зборів та духовних бесід у дні роботи табору – «Молитва – кисень душі». Саме цій темі митрополит Амвросій та священник Іоан Пак приділили основну увагу на кількох зборах.
Протягом трьох днів всі, хто приїхав до табору, мали можливість брати участь у ранкових та вечірніх церковних службах, а також у недільній Божественній літургії, яка є богослужінням переважно нашої Православної Церкви.
До програми табору також входили прогулянка лісом, групові ігри, розучування гімнів та пісень, волонтерська робота з приготування їжі та прибирання.
Висловлюємо гарячу подяку всім, хто організував цей триденний табір і з великою любов’ю та старанністю у ньому попрацював.

Фото