Το βιβλίο «Ο Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης» στην Γραφή Braille

Και πάλι μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του εκδοτικού οίκου της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, Korean Orthodox Editions.

Το βιβλίο με τον βίο και τις γραφές του αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, το γνωστό έργο του αγίου Σωφρονίου Ζαχάρωφ, το οποίο κυκλοφορήθηκε πρόσφατα στα κορεατικά, επιλέχθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Κορέας, ως ένα από τα καλύτερα βιβλία για να μεταγραφεί στην γλώσσα των τυφλών (Γραφή Braille) και σε ηχογραφημένη μορφή για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Βιβλιοθήκης Κορέας ζήτησαν από την Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή και το copyright για να προχωρήσουν στην ειδική αυτή έκδοση.

Το ίδιο αίτημα είχαμε δεχθεί το 2015 και για το βιβλίο των εκδόσεων μας «Το Μυστήριο του θανάτου» του αειμνήστου Νικολάου Βασιλειάδη και αργότερα για το βιβλίο «Βίος και Διδασκαλία του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου», της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Ζωοδόχου Πηγής – Χρυσοπηγής, Χανιά Κρήτης.

Δοξάζουμε τον Θεό γιατί ο Ορθόδοξος Λόγος γίνεται, μέσω της εκδοτικής προσπάθειας της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας, όλο και περισσότερο γνωστός στην κορεατική κοινωνία.