Το Μυστήριο του Γάμου του Σεραφείμ Park Gyeong και της Ιουστίνας Kim Min-kyung

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, ενώθηκαν με το Μυστήριο του Γάμου ο Σεραφείμ Park Gyeong και η Ιουστίνα Kim Min-kyung στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ. Το Μυστήριο τέλεσε ο π. Αντώνιος Lim Jong-hun.

Στο Μυστήριο παρευρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του Σεραφείμ και της Ιουστίνας, οι περισσότεροι εκ των οποίων επισκέφτηκαν για πρώτη φορά έναν ορθόδοξο ναό και εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του αλλά και από την ιερότητα του Μυστηρίου. Επίσης αρκετοί ενορίτες συμμετείχαν στο Μυστήριο για να προσευχηθούν για τους νεονύμφους και να τους συγχαρούν.

Ο π. Αντώνιος Lim, στο τέλος του Μυστηρίου απηύθυνε στους νεόνυμφους πατρικές νουθεσίες και μετέφερε τις ευλογίες και τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Κορέας και εξάρχου Ιαπωνίας π. Αμβροσίου. Μετά το Μυστήριο όλοι παρακάθησαν στην αίθουσα του Ιεραποστολικού Κέντρου σε δεξίωση που παρέθεσαν οι νεόνυμφοι.

Αγαπητοί μας Σεραφείμ και Ιουστίνα, σας ευχόμαστε να ζήσετε με υγεία και χαρά και να δημιουργήσετε μια όμορφη Ορθόδοξη Χριστιανική οικογένεια γεμάτη με τις ευλογίες του Θεού!

Φωτογραφίες