Το ετήσιο ανοιξιάτικο International Food Festival

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, μετά την θεία Λειτουργία και τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος, η κοινότητα του καθεδρικού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στην Σεούλ οργάνωσε στον προαύλιο χώρο του ναού το ετήσιο ανοιξιάτικο International Food Festival.

Ο θαυμάσιος καιρός και τα νόστιμα φαγητά και γλυκίσματα έφεραν πολλούς ανθρώπους στον χώρο του φεστιβάλ, πολλοί εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή και γνωριμία με την Ορθόδοξη Εκκλησία και να ξεναγηθούν στον ιερό ναό.

Σε όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά ή βοήθησαν με ποικίλους τρόπους για την υλοποίηση του φεστιβάλ ανήκουν πολλές ευχαριστίες. Ιδιαιτέρως όμως είναι άξιοι θερμών ευχαριστιών αλλά και πολλών συγχαρητηρίων οι νέοι και οι νέες, Ορθόδοξοι και Κατηχούμενοι. Όλοι τους εργάστηκαν πριν, κατά και μετά το φεστιβάλ με συστηματικό και χαρούμενο τρόπο. Όσοι τους είδαν εντυπωσιάστηκαν και συγκινήθηκαν.

Είθε το Πανάγιο Πνεύμα, ο Παράκλητος να φωτίζει και να παρηγορεί όλους και να κατευθύνει τα διαβήματά τους προς πάσαν την Αλήθεια.

Φωτογραφίες