Το διετές Μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωτηρίου

 

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, τελέστηκε η θεία Λειτουργία και το διετές Μνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωτηρίου, στη Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong, με συλλειτουργούς τον π. Αντώνιο Woo Jong-Hyun και τον πατέρα Jeremy Cho Kyung-Jin. Μετά την Ακολουθία οι ιερείς και οι πιστοί  μετέβησανστον τάφο του εκλιπόντος και τέλεσαν το Τρισάγιο.

Ακολούθησαν συζητήσεις από όλους τους παρευρισκόμενους ενθυμούμενοι τον αείμνηστο πνευματικό μας Πατέρα, Επίσκοπο Σωτήριο, ο οποίος αφοσιώθηκε στο έργο του Κυρίου κατά τη διάρκεια της ζωής του, δίδαξε και θυσιάστηκε ως πατέρας στα πνευματικά του τέκνα και τώρα προσφέρει αδιάλειπτες προσευχές για εμάς.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όσους καθάρισαν και οργάνωσαν το εσωτερικό και το εξωτερικό της μονής για το Μνημόσυνο, σε όσους ετοίμασαν τα λουλούδια στον ναό και στον τάφο, σε όσους ετοίμασαν από την προηγούμενη μέρα τα φαγητά για την κοινό γεύμα αγάπης των παρευρισκομένωνκαι ιδιαίτερα σε όλους όσοι δεν δίστασαν να διανύσουν πολύ δρόμο για να συμμετάσχουν στο διετέςΜνημόσυνο του αειμνήστου Μητροπολίτη Σωτηρίου.

Την ίδια μέρα τελέστηκε η θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο σε κάθε ενορία της Ορθόδοξης ΜητρόποληςΚορέας.

 

Φωτογραφίες