Щорічний осінній фествиль Кухонь народів світу 2023 року

У неділю, 15 жовтня 2023 року, в дворі кафедрального собору міста Сеул відбувся щорічний Осінній міжнародний гастрономічний фестиваль, який відвідали численні гості із різних районів Сеула.

За кілька днів до фестивалю члени молодіжної організації “Синдесмос”, а також учасники групи молодих пар “Акілас і Прісцила”, разом із представниками слов’яно- англо- та грецькомовних громад об’єдналися, щоб приготувати страви та солодощі із корейської, слов’янської, грецької, узбецької, американської та ліванської кухонь.

Сонячна осіння погода та натхненна участь волонтерів, які зі всією душею працювали на фестивалі, створювали радісну атмосферу ярмарку. Неможливо було не помітити святкового настрою на посміхнених обличчях прихожан храму та гостей.

І, нарешті, не менш важливо відзначити зусилля молодих людей із “Синдесмосу”, які взяли на себе нелегку роботу з монтажу та розбору наметів, столів та стільців, а також пригощання відвідувачів гастрономічного фестивалю. Молоді прихожани виявилися готовими виконувати будь-які завдання, включаючи миття посуду, збір сміття та прибирання території храму після завершення події.

Ми щиро дякуємо всім, хто вніс свій внесок у організацію фестивалю, і молимося, щоб Бог надарував їм міцне здоров’я, довгі роки життя та багато благословінь.

Фотографії