Хрещальна літургія напередодні «Літньої Пасхи»

У неділю, 27 серпня 2023 року, напередодні  “Літньої Пасхи” (так в давнину  називали  свято Успіння Пресвятої Богородиці), священник Роман Кавчак здійснив хрещення п’ятнадцяти людей  в баптистерії храму Святого Максима Грека в Сеулі. Після Таїнства Хрещення і Миропомазання, під час виконання гімну “Всі хто в Христа хрестився у  Христа одягнувся”, всі присутні здійснили хресний хід до собору святителя Миколая, де в цей час відбулася  Божественна Літургія, і вся новохрещені  взяли участь у Таїнстві Святої Євхаристії.

Перед завершенням Божественної Літургії були прочитані молитви на омовіння  та  постриження волосся. Митрополит Амвросій  привітав новопросвітленних від імені духовенства та мирян Православної Митрополії Кореї.  Він побажав новоохрещеним міцного здоров’я душі та тіла і виразив надію, що вони будуть продовжувати жити в Православній Церкві з вірою і любов’ю до кінця свого земного шляху.

Під час роздачі антидору новоохрещені у білих одежах (хітонах) з запаленими свічами стояли на амвоні храму, і кожен з віруючих міг особисто їх привітати, побажавши благословенного життя в Христі.

Фотографії