Продовження розпису храму в Чонджу

В Чонджу іконописці продовжуються свою працю над  розписом  храму Успіння Пресвятої Богородиці. Перший тиждень роботи  залишив за собою  величезні результати.

Наразі вже виконані  образ  Пантократора, Небесної Літургії, ікони страрозавітніх пророків та святих праотців , починаючи від Адама і закінчуючи Йосифом, образ Пресвятої Богородиці “Оранта”, а також зображення чотирьох Євангелістів, що  у куполі. Велика частина підготовки фону ікон – проплазмос  та підбору  колярів для них. Розпочато розпис у Вівтарній частині храму: пишуться образи Панагії Платітери Небесної, Причастя святих Апостолів, а також деяких святителів.

Відвідувачі з усіх куточків Кореї не можуть утриматися від подиву, радісно роздивляючись зміни, що неспішно відбуваються в самому серці храму.

А на свято пророка Іллі, зранку була звершена Божественна Літургія. Під час богослужіння співав  хор, із невеликої групи  грецьких іконописців, знайомих із візантійською музикою. Вони надихали молитовних піснями візантійських церковних гімнів.

Фотографії

18 липня 2023

19 липня 2023

20 липня 2023

21 липня 2023