Православний день для інославних корейців

У суботу, 4 листопада 2023 року, у Свято-Миколаївському кафедральному соборі Сеула був проведений день знайомства з Православ’ям для неправославних корейців. Цей захід став яскравою подією, яка зібрала близько 80 студентів та їхнього професора Вонмо Су з Пресвітеріанського університету.
Православний день, традиційно проводився кожної весни і осені протягом багатьох років, був зупинена навесні 2020 року через пандемію Covid-19, проте після зняття введених обмежень він був відновленний. У программу заходу входило відвідання Божественної Літургії у соборі святого Миколая, після чого була прочитана цікава лекція у залі Місіонерського Центру. Після проведення лекції відбулося живе спілкування учасників зустрічі у формі питань і відповідей про життя Православної Церкви.
Після зняття карантинних обмежень помітно збільшилася кількість студентів та інших корейців, які бажають глибше розуміти православне вчення та церковні традиції. І священник Антоній Лім, настоятель собору, приділяє подібним зустрічам особливу увагу, так як вони вносять в життя інославних корейців цінності Православної Церкви.

 Фотографії