Перший візит Високопреосвященнішого Мирона до Кореї: Світле благословення та зустріч з віруючими

Перший візит Високопреосвященнішого Мирона, митрополита Нової Зеландії, до Кореї був пов’язаний з участю у заупокійних богослужіннях, що відбулися в суботу, 10 червня 2023 року, присвячених першій річниці від дня смерті митрополита Сотирія. Цей візит став великою радістю для віруючих і особливим благословенням.

11 червня, у Неділю Всіх Святих, митрополит Мирон звершив Божественну Літургію разом з митрополитом Корейським Амвросієм у Миколаївському кафедральному соборі у Сеулі. Під час Літургії архіпастирі обмінялися урочистими привітаннями та особливо згадали Його Всесвятість Вселенського Патріарха Варфоломія, іменини якого припали на цей день.

Після Божественної Літургії владика Мирон взяв участь у спільній Трапезі Любові, після якої, з нагоди свята Всіх святих, провів з віруючими та присутніми бесіду про досягнення святості.

Пізніше митрополит Мирон приєднався до зборів групи молодіжного братства “СІНДЕСМОС”, де розповів молоді про місіонерську діяльність Новозеландської Митрополії на островах Тихого океану і особливо високо оцінив внесок покійного отця Варнави з острова Фіджі. Після закінчення свого виступу владика Мирон, відповідаючи на запитання, особливу увагу звернув на те, як молодь в Кореї може поширювати православну віру серед своїх співвітчизників та стати носіями православного етосу.

Фото