Αγρυπνία στην Ι. Μ. Αγ. Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στο Yanggu

 

St. Andreas Feast Day 11/28/2016 Με αγρυπνία εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην ομώνυμη ανδρώα Ιερά Μονή στο Yanggu.

Η αγρυπνία άρχισε στις 9:30 μ.μ. με τον Μεγάλο Εσπερινό, κατά τον οποίο έγινε η Λιτανεία της εικόνας του Αποστόλου Ανδρέα πέριξ του Καθολικού και ολοκληρώθηκε με την Αρτοκλασία. Ακολούθησε το Μικρό Απόδειπνο, στο τέλος του οποίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορέας π. Αμβρόσιος, οι Κληρικοί και οι Πιστοί, ο ένας μετά τον άλλον, είπαν για 45 λεπτά την Ευχή του Ιησού και στο τέλος όλοι μαζί την έψαλαν σε βυζαντινό μέλος όπως έχει μελοποιηθεί στην Κορέα. Η αγρυπνία συνεχίστηκε με τον Όρθρο της εορτής και τελείωσε  με την θ. Λειτουργία στις 2:00 π.μ.

Σε ζεστή αδελφική ατμόσφαιρα ακολούθησε μοναστηριακή Τράπεζα για όλους όσοι συμμετείχαν στην Αγρυπνία από την Seoul και το Yanggu.

Το πρωί αργά συμμετείχαν όλοι οι επισκέπτες στην Α´ Ώρα, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θέμα περί δοξολογίας και ευχαριστίας κατά την προσευχή και προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τους Αγγέλους, των οποίων κύριο έργο είναι η ακατάπαυστη δοξολογία του Θεού. Το πρόγραμμα της πανηγύρεως του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου τελείωσε με προσφορά φαγητού προς όλους.

Βρείτε φωτογραφίες απο την Εορτή εδώ: https://flic.kr/s/aHskPWCwXQ