Робота волонтерів у підготовці будівель митрополії до сезону мусонних дощів

25 червня 2023 року став особливим днем для Митрополії Кореї, коли після Божественної Літургії та спільної трапези любові та занять у парафіяльних групах, багато волонтерів, переважно молодих чоловіків і жінок, розпочали роботи з технічного обслуговування та ремонту будівель комплексу головного офісу Православної Митрополії Кореї у Сеулі..

До пізньої ночі, волонтери працювали наполегливо та з ентузіазмом. Вони покрили зовнішні поверхні будівель ізоляційним лаком, а також очистили дах та стоки від опавшого листя та іншого сміття.
Ця важлива праця забезпечить безпеку та збереже будівлі під час дощів улітку.

Серця сповнені вдячності за цінний внесок кожного волонтера і бажаємо їм міцного здоров’я та благословінь від Господаі. Наша громада дуже вдячна цим самовідданим людям за важливий внесок, який вони зробили з таким захопленням.

Вся Митрополія пишається нашими волонтерами та міцно вірить, що вони стануть зразком для всіх вірян. Бажаємо Господнього благословіння та збереження для кожного з них, і нехай їхня праця приносить безліч благословінь і радості у житті всіх, хто звертається до цих святих стін у пошуках духовної підтримки.

Фотографії